Semesteruppdateringen

Jag firar semester med diverse parkhäng och resor. Förra måndagen blev jag arg på vädret så följande dag åkte jag till Berlin.
Igår var jag i Tammerfors och resten av semestern tänkte jag nog tillbringa i mitt älskade Helsingfors.


Semestern börjar med kullerbyttor i en park.


Sen for Sandra och jag till Pori för att se Norah Jones.


Vi hade fantastiskt kul.


Sen spontanahoppade Smilla och jag varsin resa till Berlin. Visade sig vara bästa sätter att spendera 300 pix.


Det var den fantastiska resan. Ska blogga lite mer om den senare på weigandufer.ratata.fi. Där har förresten alla andra kollektivmedlemmar också skrivit så om du behöver Berlintips är det bästa stället!


Väl hemma har jag hunnit hänga med den här pinglan.


Och ligga på stranden.


Träffa Biffen.


Hänga i park.


Och resa till Tammerfors.

Nu sitter jag på gladbussen till Helsingfors. Är ganska sliten, semester verkar göra det med folk. Man har liksom inte riktigt ro att ligga under täcket och se på dåliga serier när man är ledig. Men ikväll tänkte jag kanske ändå göra det (om jag inte går på vernissage, terass, träffar My eller nåt annat somrigt och srmestrigt).

Hej då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *