Docs med stålhätta

Måste tyvärr sälja bort mina 10-håls Dr Martens. De är sjukt snygga men alltför stora. I vintras intalade jag mig själv att jag visst kan använda dem, då hade jag ju två par yllesockor i så jag fick mig själv lurad. Nu går det inte mer. Inte ens med sulor i kan jag ha dem, de faller av mig. Typ.
Så är du intresserad? Hör av dig. Säljer dem för 95 pix. (nypris 159€) Man får komma och prova, jag bjuder på kaffe!


Ja, det är alltså 37:or. Men det ÄR inte 37:or. More like 38 eller tom 39. Har själv 36-37 och de känns som båtar på mig.

5 responses

  1. om det tröstar så gjorde jag samma misstag några år sen. till all tur köpte julle sen dom av mig. dumma dr martens som int kan ha normala storleka.

  2. Hm, det kan hända att mina 39:or är lite för stora, men å andra sidan är det senaste paret skor jag köpte storlek 37. Så jag tror liksom inte så mycket på storlekar längre. Vad jag försöker säga är att har nån annan ren hunnit lägga rabarber på skorna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *