Kulturen

Hur det går med att konsumera mera kultur, undrar ni? Och att bli en bättre människa? Bra, kan jag meddela.

Under veckoslutet har jag nämligen sett sex spelningar (LCMDF, Freija Loeb, Veto, The Raveonettes, Zebra & Snake och ett random bluegrassband) och fragment av andra keikkor. Tycker det är helt godkänt. Och så många kulturgrejer leder ju till att man också får öka på dålighetslivet lite grann. Bara för några dagar!

Kolla, Lisa är också med på kulturpeppen!

Här får ni en favorit i repris, jag med Raveonettes (har postat den här bilden över hela internet, är så glad. blev ett sjukt stort fan efter att jag träffat dem, tidigare tyckte jag bara dom var bra. nu är dom bäst. herranenaikasentään, liksom.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *