Färgexplosion

Vem har sagt att jag skulle vara ensidig i mina färgval? Har faktiskt på mig vita skor idag. Och äger ju ett par rosa också. Är allt en riktig bomb av färger (jelp det kommer bli outhärdligt nu igen på sommarn när solen bränner på allt svart, borde kanske börja tänka om. syn bara att svart är den finaste färgen.)

4 responses

  1. Isompi veljesi on tykännyt pikkupojasta saakka mustasta väristä. Jostain syystä. Halusi teini-iässä, että värjäisin hänen valkoiseen tukkaansa mustalla hänen nimensä. En tehnyt sitä.:)

  2. Tänkt kommentera samma sak jag :) Din bror älskar svart. Han sku vara konstant svartklädd om int ja sku truga på honom nå färger (blåa jeans, nå mycket annat ha ja int lyckats med!) Men han ha lovat mig att börja använda andra färger direkt man uppfinner nån färg som e mörkare än svart. Tållbollar!! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *