Dagens fideloo


En läderrock för att matcha de rosa skorna. Är mkt mkt nöjd.

Annars då? Imorgon ska jag börja dagen genom att gå på skräckfilm. Väldigt smart att sätta den rädda bruden att recensera skräck, det blir liksom mer underhållande så. Själv tycker jag faktiskt det är lite kul också, vad gör man inte liksom? Man kan ju inte låta bli saker bara för att man är lite skraj.
Imorgon kommer ju också den där skivan jag väntat på. Spännande dag. Måste nog gå och lägga mig så det blir imorgon.

8 responses

  1. Tur att du kollar in skräckfilmen från början av dagen istället för att spara det till kvällens sena timmar… men det är väl tyvärr säkert lika mörkt i biosalongen iallafall!

    • Jag vet, det var helt okej så länge man tänkte att solen skiner ute. Plus att dne sist och slutligen var helt okej, filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *