Plastfetisch

Jag har en ny fetisch. Alltid före jag går och lägger mig virar jag in mig i elmukelmu. Tycker det är så himla skönt!


Lovar, testa själva!

(nånej nånej. nån sa nån gång att det är bra att smörja lederna med mobilat och sen paketera in det hela i plastfolie över natten. är ju en gammal panschis med dåliga leder. vågar inte ens googla ledont, skulle komma fram till cancer i händerna eller aids i lederna. eventuellt graviditet. det är ju i princip bara det som står på google.)

9 responses

 1. Hmm… Intressant, men låter ju inte speciellt skönt. Blir det int jevlit sveittot? Hade du kvar plastet då du vakna på mårån? Kan tänka mig att det fastnar överallt… Mobilat och breda svettband på?

  • Inte så skönt, men int stör det under natten. Det var en läkare som sa det efter att jag varit på reumatest, att om jag fortsätter ha ont ska jag smörja med massor mobilat (obs kräm, inte gel) och packa in i plast över natten. Go figure. Int vet jag om det hjälper, lika ont har jag på morgonen ändå. Men nu köpte jag någå skumt bandage som jag har spänt kring handleden under dan, känns ganska bra!

 2. det är bara att låtsas att du är nytatuerad så känns det genast kreddigare.

  • Sant! Det tänker jag inte ens på. Kanske jag BORDE tatuera handleden? Så får jag liksom två i ett. Fast ja just det, det är inte mobilat man ska smörja efter tatska. :D

 3. Jag har också ledont ibland. AIDS-rädd. Eller mera reumarädd. Vi måste träffas någon dag och både jämföra och tala om våra krämpor.

  • Vi kan ha en pensionärsträff och tala ledvärk. Kanske dricka kaffe från fat och äta bullalängd med russin i.

   • …och så kan ni på samma gång tala om vilka aktiviteter som ordnas för pensionärer i Stockholm. Minns med ångest förra veckans kaffebordssnackis på jobbet där jag plötsligt var en av få under 55. Men lite reuma till hjälp och vips är man själv där i pensionsålderns ljuva värld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *