No shit

Man undrar vad det ska vara bra för.


Att packa in en liten burk i en dubbelt så stor låda.


Med lite extra paff i bottnen.

Jag menar, jag skulle nog ändå ha köpt dendär burken fast lådan inte skulle ha marknadsfört burken som större än vad den är. Jag skulle ändå ha köpt den, men då skulle jag inte ha varit irriterad på köpet.

Lite som med pushup-bh – falsk marknadsföring. (ja, jag använder pushup)

One response

  1. det kanske finns en risk att burken går sönder (om den är i glas) när de massproduceras… men onekligen irriterande är det. mest irriterande är ändå aura gold-osten. den packas först i folie (som vanliga auran) och sen ännu in i en platförpackning. den kan ju inte gå sönder! bara slöseri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *