Lättja resulterar i att man kastas i en ormgrop när man når helvetet

Det tog exakt från klockan 15 till klockan 21 före jag orkade hasa mig upp och starta en tvättmaskin. Nu tänkte jag försöka orka laga lite mat. Hittade i och för sig fyra bitar choklad, kanske de kan duga som middag.
Det diskuterades vilt om hönsäggens vara eller icke vara på twitter tidigare så min plan om att steka ägg ikväll höll inte. Är nämligen inte det minsta sugen efter alla härskiga tweets. Tack för den, liksom.
Nå, spaghetti är ju ändå alltid en vinnare. Eller surskorpan.

Förresten har jag roat mig genom att göra listor med spotifyappen Filtr (varför ska det alltid fattas en bokstav ur appar och diverse sajter?). Sjukt kul tycker jag, man hittar liksom låtar man glömt och helt nya grejer och så. Om min spotify nu bara skulle sluta bete sig som en idiot kunde jag göra ännu fler roliga saker (har ni förresten haft spotifyproblem? min liksom refreshar inte rutan där nere till vänster, var det visar vad man lyssnar på. och ibland funkar inte shuffleknappen och vad mina vänner lyssnar på ser jag bara ibland. har hållit på nu i ett par veckor. blir. så. himla. frustrerad).

Hej.

 

2 responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *