4 responses

  1. det måste ju vara ett aprilskämt som taloussanomat gått på?

    för övrigt var jag superironisk i vintras och köpte en ÄKTA Hard Rock Café Bangkok-tischa åt Pyret.

  2. Det är svårt det där med ironiska tishor, tänk om nån tror att man använder dom på riktigt? Ta tex en med ett stort varghuvud på, hur kan man påvisa att det är ironi? Bäst att inte köpa vargtishor känner jag.

  3. Jag tycker det skall bli kul med att kunna få lite äkta Nachos och annan tex mex mat. Detta är ju inte gourmet mat men väldigt gott 1 til 2 gånger i månaden.
    Den klassiska Hard Rock T shirten känns kanske gammal men de har ganska många snygga nya kläder, speciellt för tjejer!
    Jag kommer att testa det!

  4. Älskar HRC! Här i Sverige har vi redan två stycken, Sthlm och Göteborg. Underligt nog har jag inte besökt någon av dem. Däremot HRC i Lissabon, Barcelona, Paris, Atlanta och Dallas. Jag är en av dessa samlare som köper både kylskåpsmagnet och t-tröja från varje HRC jag har besökt! Vad är det för töntigt med det? Vad är problemet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *