Sweetie darling

I dag var jag hemma redan före jag slutat jobba. Hur det går ihop? Är ju mycket hemligt det. Hur det går ihop alltså (nå inte är det, var på en pressvisning och jobbade hemifrån resten av eftermiddagen, dvs en timme.)
Snart är det påsk, jag funderar mycket på utseende och ideal, tänker på ord i dokument och bilder på skärm.
Ungefär så.
Köpte just ingefära och citron i butiken. Ska vara en riktig prettokulturtant och stänga in mig hela kvällen med passligt melodramatisk musik, ingefärate och hemliga projekt (nejnej, inga hemliga projekt. ska läsa lite, skriva lite och kanske se på Friends. kanske inget av det, kanske bara äta popcorn och se på SATC. men vi kallar det hemligt projekt så låter det bättre än bara vanlig lättja.)
Har förövrigt sett ut som Patsy Stone mest hela dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *