Du ser så gråtfärdig ut

I dag flyttar min inneboende, Jessica, ut. Vad ska jag nu ta mig till? Vem ska jag äta chips med om kvällarna? Vem ska jag slåss om täcket med? Nä okej, vi har nog sovit med olika täcken, det var en överdrift. Men ändå!

Och! Hade världens roligaste, men samtidigt världens stressigaste, eftermiddag på jobbet. Det blev så pass att Julie frågade om allt var okej för jag såg så gråtfärdig ut. Men vet ni, allt är okej! Och allt är roligt! Och imorgon åker jag till Åbo! Det är också kul.

Medan jag lägger mig ner och andas en stund tycker jag ni kan se på det här. Eller det här. Eller kanske till och med det här. Och sen kan ni lyssna på den här för den gör mig så fasligt glad:


 

3 responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *