Muggen

Ni vet, Yle har fått nytt utseende och allt det där. Betyder ju också att x3m:s alla prylar måste förnyas, allt ska ha nya logon. Och det är det mest fantastiska! Ja visst, logon, utseendet och yles nya färg (turkos!) är riktigt snyggt men det bästa är den nya kaffekoppen. En take away-mugg!
Det är just precis exakt vad jag behöver. Alltså spot on. Jag hinner aldrig ens dricka hälften av min kaffemugg på morgonen före jag, med halsduken släpande och andan i halsen måste springa till spårvagnen.
Nu brygger jag mitt kaffe direkt i nya muggen och bara tar den med. Hur bra?
Väldigt bra. Är så himla kär i muggn. Ska aldrig mer lämna dess sida.
Har förstås laddat den klar för bryggeri imorgon. Nästan så jag önskar att jag fick vakna ren.

2 responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *