Depressionsbloggen

Egentligen borde jag sluta ligga här i fosterställning och kvida och istället hasa mig upp och städa. Min nya inneboende anländer imorgon och jag kan väl inte visa upp hemmet i vilket skick som helst. Kaffekoppar måste diskas, damm torkas och kläder vikas.

Och på tal om att städa. Hur ofta städar ni egentligen? Måste man städa varje vecka? Eller ens varannan? Vad säger lagen?
Och hur mycket hår kan det lossa från en människas huvud utan att hon blir skallig? Det undrar jag så gott som varje dag. Borde säkert bli blond så att håret inte skulle synas så bra.

7 responses

  1. Mööh, överanstäng dig inte! Snälla kan vi titta på satc 2, jag har väntat sedan januari? Då blir du glad!

    • ABSOLUT. Vi ska se den tre ggr imorgonkväll. Sen ska vi börja se serien frÃ¥n början. Där har vi att göra hela veckan. Välkommen!

  2. Under inga som helst omständigheter behöver man städa varje vecka. Eller ens varannan. Gör folk sånt? Jag städar max en gång i månaden och då ganska dåligt. Kör runt lite med dammsugaren på måfå och torkar damm endast där det syns. Har städat på riktigt kanske två gånger på två år. Sen är jag i och för sig ganska äcklig också, men det är ju en annan femma.

    • Det var väl det jag tänkte! DÃ¥ lever jag just rätt. (Plus är äcklig)

  3. Lagen säger att man måste städa när man får gäster eller om det annars kan leda till allvarliga hälsoproblem. Annars får det vara hur dammigt, odiskat och äckligt som helst. Själv dammsuger jag typ en och en halv gång i månaden och tvingar Fästmannen att torka damm lika ofta. Diskmaskinen är min bästa vän!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *