Depression

Ååååh, jag är så himla deprimerad idag!
Varför kan inte allt bara vara trevligt och roligt jämt? Ska det vara så himla svårt att få ha roligt precis hela tiden?
Man vill liksom äta makaroner med ketchup varje dag och må bra av det, men istället måste man typ äta päron, broccoli och proteiner för att behålla livhanken.
Sådär metaforiskt. Jag gnäller inte om mat nu. Jag gnäller för att jag känner för att gnälla och för att livet är absolut urtrist och skit just i denna timme, denna dag, denna vecka.

Tur att det snart är sommar. Då ska jag cykla på isfria gator och simma mitt i natten. Då ni, då kommer det fan inte att vara trist mera. Då kommer allt att vara underbart. Ba så ni vet.

6 responses

  1. Det är något speciellt i luften nu för jag har lidit av extremt stor sorg utan någon som helst anledning i två dagar. Först trodde jag att den omtalade måndagsangsten till slut hade tagit mig, men det har liksom fortsatt idag. Hittar absolut ingen anledning, men jag vill gråta hela tiden. Oooorkar inte.

    • Yyyl! Jag vet! Vill helst bara ligga och hulka med en stor bit chokladkaka. Har inte chokladkaka. Inte ens choklad. Och inga pengar. JAG ÄR SÃ… DEPRIMERAD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *