The Posse is back

Men vet ni vad som är sjukt roligt? Min posse har kommit hem från Thailand.
I två veckors tid har hon plågat oss här hemma med soliga bilder på facebook och tweets om sommar och värme. Kan inte påstå att jag inte varit avis. Speciellt den där veckan jag  höll på att förfrysa hela min lekamen i minus en miljon grader trots tre par kalsare, trippla vantar och fyrdubbla sockor.
Men åh så glad jag är att hon är hemma! Och vilket lyxliv jag lever som får jobba med min bästa vän.

Ja, jag vet att det är helt sjukt barnsligt men vi hade lindat in alla hennes kontorssaker i plast när hon kom tillbaka till jobbet. Som en kul grej ni vet. För att hon skulle känna sig välkommen tillbaka, liksom.

6 responses

  1. “…vi hade lindat in alla hennes kontorssaker i plast när hon kom tillbaka till jobbet. Som en kul grej…”

    Och jag som trodde någon hade problem med urinläckage

    XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *