Social abstinens

Tror jag börjar komma över min sociala abstinens snart.
Och jag säger det än en gång, älskar bloggen.
Spenderade kvällen med Smilla (alltid bra med hjärngymnastik) igår, idag har jag träffat Catten (vi är så på samma våglängd) och snart träffar jag Tubbs (man behöver en dos evilness ibland). Skulle aldrig aldrig aldrig har träffat de här ljuvliga människorna utan blågin. Uh, nu blir jag allt blödig och måste gråta en skvätt.
Plus att jag träffat mina vänner Rasse, Fanny och Emilia i dag. Folk jag inte kände för ett år sedan. Yhyyy, måste gråta en skvätt till för att det finns så underbara människor.
Men nu slutar jag vara vek, blir hård och svart och stålsätter mig för ett elakhetsmaraton med Tubbs.
Hej.

One response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *