Födelsedagsveckan

Jag deklarerar födelsedagsveckan avslutad. Med glans.
För att summera kan jag säga att det ska bli väldigt skönt att spendera nästa vecka i Österbotten. Ska sitta under en filt med tekopp och En God Bok hela veckan, ja förutom när jag gör en avstickare till Riga och blir masserad av en het lett. Heter det lett? Är det ens Lettland jag ska till? Eller är det Litauen? Känner mig konfunderad.
Nåja hur som helst. Födelsedagsveckoslutslördagen.
Vi fick ju inget bord på nåt vettigt ställe så Muffe och jag gick till Vapiano. Här har hon recenserat vår kväll.
Senare mötte jag upp Julle och Tubbs och talade henkeviä. En värdig lördagkväll.

Jag tänkte faktiskt köra en favorit i repris och skriva en Hatblogg men för tillfället finns det inte ett uns hat i mig. För det har varit en mycket, mycket bra vecka.
Jag beodrar er alla att börja fira födelsedagsvecka när ni fyller, det är kanske det roligaste jag gjort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *