Förlamning

Jag ska ha så himla mycket gjort innan tisdag att jag är totalt handlingsförlamad.
Sista tidningen går i tryck och jag har inte skrivit många ord. Alltså ord som är till nytta för tidningen. Det jag skriver här räknas inte.
Det som också gör mig förlamad i huvudet är att jag glömt att peppa min födelsedag. Den bästa dagen på året! Hade glömt bort hela födelsedagen tills jag vände sida i kalendern (klart att jag har min egen födelsedag uppskriven i kalendern! har inte alla det?).
Kanske det är för att jag börjat få lite slängar av kris. Att fylla tretti var bara sjukt roligt, man fick ha fest och folk komponerade egna sånger till en och så. Men trettiett? Det är liksom inte värt nånting. Inget alls.
Borde kanske ställa till med en fest.

7 responses

  1. trettiett var lika stor fest som tretti för mig (firade att jag överlevt ett år som tretti). och nu fyller jag om några månader trettiotvå. det är egentligen inte så hemskt, det hemska är att jag börjat glömma hur gammal jag är. jag verkar tro att jag är tretti livet ut. började nästan gräla med lillebror som är tre år yngra och började yra nått om att han skulle börja fundera på trettiårsfest snart. han kan ju inte fylla tretti, jag är ju tretti!

    (så här tätt har jag aldrig tidigare skrivit ordet tretti (åhå, igen kom det!), det måste nog betyda att det är sant. jag är fortfarande tretti.)

    slut på novell med rubriken: tretti.

  2. 31 är ju så bra! Mycket bättre än 30! Klart du skall fira, åtminstone på något sätt! Du är värd hur mycket fireri som helst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *