Terapi

Vet ni, sammanställnignen av förra inlägget var lite som terapi. Kunde inte sova (herregud klockan är nu fem) så jag började bläddra bakåt i bloggen. Plötsligt hade jag läst ett år.
Jag kommer knappt ihåg våren. Eller sommaren.
Allt känns så himla avlägset och obefintligt.
Om det är stressen i höst eller bara det att jag vill förtränga allt, jag vet inte. Men långt borta känns det hur som helst.
Och som jag skrev tidigare i ett inlägg, det här året har varit både det absolut värsta och ett av de bästa i mitt liv. Är himla tacksam över allt, men samtidigt vill jag ha en liten break nu. Snälla? Tacksåmycket.
Kanske jag kan sova en timmer eller så nu då.

4 responses

  1. En julklapp du kan ge dig själv är kanske lite TIME OUT och lite Catariina tid .. läs en bok o SLAPPA! Det är du värd! Ät gott med goda vänner o njut av lugnet :) God Jul o ta hand om DIG!

    • Jep! Efter nästa vecka ska jag sova och läsa böcker resten av Ã¥ret. :)

  2. Ai hitsi Catzo, blev riktigt rörd när jag gick igenom dina bilder. Tänk så mycket som kan hända under ETT enda litet år? Helt crazy. Ibland kan det va ganska terapeutiskt att återblicka till det som varit och kanske lite få perspektiv på saker och ting. Skönt i alla fall att det känns långt borta, det är i varje fall bra!
    Puss!

    • Jag vet! Det är helt sjukt hur mycket som hänt. Helt. Sjukt. Men visst, det är nog bra att stanna upp och kolla tibax och samla ihop alla trÃ¥dar i huvudet ibland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *