Dagens tiopoängsfråga

Vafalls!
Jag har fått säkert tusen kommentarer på diverse inlägg under dagen men inte ett enda mail som underättat mig om saken!
Jag som redan hunnit börja tro att ni har övergett mig.
Men det hade ni inte, det är bloggen som fuckar upp.

Och vet ni, förutom att det är den där tiden på året när jag vill ändra frisyr och färg, så är det också den tiden på året när mitt bloggande fyller. I slutet på november varje år brukar jag ta en tillbakablick på bloggåret som gått och utvärdera mitt miserabla liv.
Jag tänker nog göra det i år också. Men vänta er ingen sprudlande genomgång, året har onekligen varit ganska jävligt.
Men som vi hurtiga människor säger DET ÄR I MOTLUTET DET GÅR UPPFÖR och FRÅN BOTTEN KAN MAN BARA STIGA.
Så att puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *