Ã…rsfesten

Alltså årsfesten i fredags. Det var inte meningen att jag skulle gå. Hade tänkt tanken, det var ju min gamla hemförening, ASKs, årsfest men tänkte att njää. Har inte råd och så.
Så fick jag ett meddelande av Freja på torsdagen. En av repparna från hennes förening hade fått förhinder och de hade en extra plats att fylla ut. Att hur skulle jag känna för att äta gratis trerätters med dryck?
Ai hur jag skulle känna för det? Nå ganska bra.
Så Freja, tack! Det var mycket snällt av dig att tänka på mig! Bra bileen och jag är totalt avstressad nu.

Som min bordsherre fungerade Toffe. Mycket trevligt.

6 responses

  1. hähää :D va ju kul att de va lyckat!och dina skor va ju helt bäst!

  2. Gav lite bloggkärlek åt dej i mitt senaste inlägg. Puss (och grattis för en skitsnyggt 100-årsnummer!!!)

  3. Åj min gud! Jag e ju med på er bild! Trots att jag ser ut som en uttråkad nyhetsuppläsare så hade jag nog roligt :D Och min hållning, ojoj, vi måste göra nåt åt saken. Och de va kul att ses, hördu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *