Semesterdagen i Tammerfors


Vaknade 11. Drack kaffe. Läste bok.


Promenerade över ett öde torg.


Åt en våffla.


Drack te och läste bok i flera timmar på café.


Såg på fina Tammerfors.


Promenerade till yoga (vi ska tala mer om yoga senare).


Försökte se mysig ut på ett broräcke. Misslyckades.


Gjorde en plan över de kommande tre åren av mitt liv. Har alltid varit emot livsplaner, sen kom jag på att jag snart fyller 31 och borde börja göra nåt med mitt liv. Nu vet jag vad det är. Är upplyst (OBS. Inte av yogan).

Nu lite Uno. Tidigt imorgon tågbloggar jag mot Yle och jobbar en sväng, sen går jag på spontanårsfest. Fick finaste inbjudan; gratis årsfest, för den som egentligen skulle gå har fått förhinder. Och som ni vet, jag tackar varken nej till gratis eller fest.

God natt.

4 responses

  1. Du hatade yogan!!! Men yogan älskade dig. Nu är du fången och måste yoga hela tiden. Visst?

  2. Tammerfors är vackert, och så annorlunda än Helsingfors. När jag studerade där stod jag ibland långa tider och bara blickade ner i forsen. Exotiskt för havsflickan Helena.

  3. 1. vilket café, om vi ändå hade ett sådant ställe i min lilla stad
    2. jag är ett fan av planeringar, listor etc. 3 år framåt har jag dock aldrig tänkt på. ska absolut testas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *