13 responses

  1. Jag tänkte vara tråkig och ha en vacker klänning med höga klackar. Eller borde jag vara krejsi och originell? Lampskärm på huvudet? Klänning gjord av modellflygplan? Om Pajkvinnan inte kommer så har man ju en chans att slå galan med häpnad.

  2. Klädseln är ju absolut det essentiella :-) Jag har nyligen sytt om en glittrig grön klänning från gissningsvis 70-talet som jag tror jag drar på mig, ska bli roligt att fundera på accessoarer ännu.

    Kött är ju redan lite last year, hur sku det vara med något helt nytt: typ mandelmassa, takfilt eller apelsinskal?

    • Mandelmassa är lite EKLIT, takfilt lite tungt, men apelsinskal lÃ¥ter ganska bra. Orange är ju en fantastisk färg! Man kan blanda med lite lime och citron ocksÃ¥.

    • Du kan ju piffa upp den med en köttbrosch! :D
      Nämen visst får man ha svart klänning! Det hade jag förra året.

    • Underbart! Du kommer att vara snyggast! Jag ska ha julgransbollar runt halsen!

  3. Jag panikerar och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Kommer inte ens iväg till loppisar eller butiker utan avkommor på en tid (och tro mig, men dem går jag INTE och provar klänningar). Jag tänker inte ens köpa biljett innan jag valt klädseln, för i värsa fall blir det inget alls. Äger nämnligen bara kjolar från förr, eller sommarklänningar. Ja och inga klackskor har jag heller. Snyft,snyft. ;)
    Väntar med spänning på att få se vad du väljer. Ja och vad alla andra väljer. :D

  4. Jag ska försöka ha något annat än svart. Typ en vit skjorta. Eller så går jag bananas och hittar på nåt galet. Svårt det här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *