Fan-frikkin-tastic

Oh la la.
Har haft den stressigaste dagen på den stressigaste veckan av det stressigaste året i mitt liv. (Enough stress for ya? Vill ni ha mer?)
Och just den dagen. Precis just den dagen gör jag det jag inte gjort på år.
Jag försover  mig.
Jag FÖRSOVER mig.
Vilka är oddsen?
Jag bytte till och med väckningssignalerna i mobilen igår för att jag säkert skulle haja till, vakna och stiga upp genast alamret ringde.
Icke.
En och trettifem efter att väckarklockan ringde satte jag mig upp med ett ryck, insåg vad klockan var och kastade mig raklång i duschen. Nånej, inte raklång. Men in i duschen i alla fall.
Efter den första katastrofen har dagen ändå löpt bra. Har testat två av mina drömyrken som barn: frissa och fotomodell. Konstaterar såhär i efterhand att det är jävligt bra att jag valt en annan bana i livet. Är ju riktigt usel på båda drömyrkena. Min enda styrka i modellerandet var att prydhet inte är nåt jag lider speciellt mycket av, jag spatserade glatt runt studion endast halvt påklädd när olika outfits testades och ströks.
Nästa fredag får ni se slutresultatet. Ni kan knappt bärga er vah? Gissade lite det.

Blev galet snyggt sminkad. Lite synd att tvätta bort allt det fina nyss. Imorgon går vi tillbaka till svart kajal och mascara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *