4 responses

  1. Jag tror inte jag känner någon som har så många outfits o sån otrolig fantasi som du Catariina! Hoppas du aldrig tappar denna energi!!!! :)

    Får man då fråga denna “outfit guru” om hon kan berätta hur man klär sig som “GANGSTER” (Bonnie & Clyde liknande/tidsenligt) samtidigt som det ska vara ABBA inspirerat och SVART (ärmar bör vara 3/4 längd också)!

    Varför frågar jag detta? Jo för att “Armstrong” (jag o Hannele, pop & rock på teckenspråk) ska dra ABBA på nyår o samtidigt är temat GANGSTER .. o man vill ju liksom ha 2in1 klädsel då :) Att ärmarna är 3/4 längd och klädseln är svart är bra då man kör teckenspråk så blir allt klart och tydligt.

    Hur många bilder får du i huvudet nu? :)

    • HAHA! Herregud, jag blir alldeles förvirrad av allt som ska passa ihop. :D Jag skulle köra på gangstertemat men bara dra det till lite mer 70-tals kanske? Ett par utsvängda byxor eller en såndär nätmössa med tingeltangel på huvudet. Svart är inte svårt, själva temat gangster skriker ju svart. Pickadoll är ett måste, den kan sedan användas som mikrofon. :D

  2. Ja du, det är en hel del som ska klicka :) Kollade filmen Bonnie & Clyde igår för att få lite gangster feelis .. men det är liksom lättare att falla in i ABBA feelisen .. den e ju så cool :) Men svart från topp till tå .. nätmössa i svart med tingeltangel .. svarta utsvängda byxor .. en svart stickad tröja som e tait, v-ringad hals kanske o 3/4 ärm .. sen lite guns runt midjan. Blev de för mycket ABBA o för lite gangster de då .. temat är ju gangster .. bah! Jaa jaa .. saa sii va e blir ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *