Thåström

Ni missade väl inte att Thåström (OOH AAAH GGNNGGHHH) kommer till Helsingfors på våren? Och att biljetterna släpptes för ungefär tio minuter sen?
När jag satt här och väntade på biljetterna skulle släppas slogs jag av tanken att hetkinen, ser det inte lite konstigt ut (för vem, internet?) om jag bara köper en biljett? Keikkabiljetter kommer ju liksom i par, känner jag.
Så när jag refreshade sidan prick nionollnoll och klickade mig vidare såg jag som i trans hur jag, istället för att bara köpa en biljett åt mig själv, köpte två biljetter åt mig själv. Och betalade glatt för det.
Jaha. Jag antar att jag får ordna en tävling och muta någon med en gratis biljett nu igen.

5 responses

  1. …och jag försöker boka biljett men hajar ingenting av finskan…! Frustrerande!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *