Ledigdagsbloggen

Känner en harmoni och ett lugn inom mig. Mitt inre är inbäddat i ljusrött sockervadd. Min själ vilar på en bädd av marshmallows.
Nånej. Riktigt så bra är det väl inte. Men nästan, för snart drar jag iväg ut på landet. Där ska jag födas och gödas, dricka skumpa, gå i bastun och sjunga singstar tills jag blir alldeles, totalt hes.
Har stora förhoppningar på mina mina poäng i singstar.

Och förresten. Skorna. Hade dem på igår när jag gjorde juttu på Taikens maskerad, hade nästan inte alls ont i fötterna efteråt. Jag förstår nu varför man ska betala mycket för skor. Dom är helt enkelt så jävla mycket bekvämare. Mina 40-euros kopior får se sig i rumpan.

2 responses

  1. skitsnygga! hur är det med storlekarna? tog du samma som du vanligtvis har och det passar bra eller? har spanat på dem så länge, men pengarna pengarna :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *