Lördagsjobb

Jag får en sällsam känsla av lugn och inre ro när jag promenerar till jobbet en lördagmorgon. Det är som en vanlig morgon men lite annorlunda. Allt känns lite ledigare, lite friare och lite gladare. Så egentligen har jag inte så mycket emot veckoslutsjobb (så länge jag inte behöver göra det hela tiden).
Anlände nyss till redaktionen och sitter här och väntar. Väntar på att den där inspirationen ska komma. Snart kommer den tror jag. Kanske borde gå och köpa lite frulle medan jag väntar. Tjing.

Lite trött är jag nog märker jag nu. Kanske måste pigga upp mig med en kofta eller en till one piece senare idag.

2 responses

  1. ja sit mä meen ja pilaan sun hienosti alkaneen päivän. Anteeks vielä kerran!

  2. Jag har alltid gillat veckoslutsjobb. Speciellt söndagsjobb för då slipper man söndagsångesten och ifall man har söndagsångest får man ändå lön fastän man har angst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *