Party!

Det bästa jag vet är korvrea. Två paket korv för tre och femti med plussakortet.
Egentligen kvittar det vad den kostar egentligen men ser jag ett plussaerbjudande tar jag det. Är en sucker på det viset.


Gott.

2 responses

  1. Jag har svårt med korv. Grillad går an nån enstaka gång om året, typ i skidbacken, och knackisar i sås – men dedär stora är så…stora och mastiga. Hur äter du dem, liksom rakt av bara eller gör du nå gourmeträtter av dem?

    • Makaroner och kokt korv är en klassiker. Ugnskorv med ost är också bra. Korvskivor på smörgås med ost och in i ugnen en stund är huippu. Eller bara rakt av! Det är också bra. Korv är bra på alla sätt! Helst ska den vara mjölig också, jag TÅL inte kabanossi. Yäk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *