Grattis

Grattis på fredagen hörni.
Jag satt på jobbet igår och klippte ihop en inspektionsvideo med Biffen var hon bland annat säger att ingen är intresserad om allt går för bra. Det är när livet är skit som man är intressant.
Och eftersom jag varit oskäligt glad de senaste dagarna tänkte jag fixa det genom att gå på hipsterfestival i helgen. Eller ursäkta, indiefestival heter det nog. Lovar gnällblogga om alla konstiga klädkombinationer jag ser. Själv ska jag gå klädd i svart (som min själ ni vet). Kanske en Nirvana-tischa en dag.
Skål.

4 responses

  1. Det är nog bara när livet är lite lagom skit som man är intressant. Så där klädsamt besvärligt, kärleksbekymmer och sånt. Sen när man på riktigt bor i en pafflåda i Fiskehamnen vill ingen veta om det.

  2. bröööööl snälla säg att du klippte ihop videon så jag inte framstår som en total dåre. puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *