Diplom!

Jag fick ett bloggdiplom. Ett pris! Det är alltid mycket mycket trevligt att vinna något. Så nu ska jag berätta litegrann grejer. Hör upp!

1. Varför började du blogga?
Tja. Det verkade som en kul grej. Jag hade skrivit “db” pÃ¥ extrems gamla community sedan starten 2005 (?) men när papper startade sin portal bestämde jag mig för att fortsätta där. Mest för att det var en kul grej. Och shit sÃ¥ glad jag är att jag började!

2. Vilka bloggar följer du?
Vilka bloggar följer jag inte? Nu hör det ju lite till mitt jobb att läsa bloggar, men jag skulle nog göra det annars också. Troligen läser jag just din blogg också.

3. Favoritfärger?
Svart är bra, det matchar min själ. Utöver det tycker jag om klara, starka färger.

4. Favoritfilm?
Quentin Tarantino har alltid varit en favorit och bland hans filmer går det ungefär i ordningen: Kill Bill 1&2, Pulp Fiction, Inglorious Basterds, Death Proof, Resvoir Dogs. Eller nej, det kanske inte är ordningen, men det är favoriterna. Mycket svårt att ragnordna. Sen vill jag ju också säga att SATC-filmerna är HELT SJUKT BRA. Och Dirty Dancing. Flashdance är också en favorit. Uh, så många.

5. Vilket land drömmer du om att få besöka just nu?
Nåt där det är varmt. Helst vill jag till Bali. Men jag skulle inte tacka nej till en resa till NYC heller, ni vet kanske inte om det men det är min favoritstad på hela jorden. Ah maj gad så jag skulle vilja bo i New York.

Tack Sofia!

Som bonus: en hoppbild med photo boothen (grannarna! grannarna!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *