Hej

God morgon mina små kaniner. Allt väl? Vad ska just du göra idag?
Jag ska snart promenera till tidningsredaktionen. Medan jag promenerar ska jag lyssna på Adele och försöka låta bli att sjunga med allt vad jag orkar (hon är ju så bra!).
Sen ska jag försöka boka ett par intervjuer och några fotograferingar, planera lite juttun, skriva lite blogg. Ikväll ska jag promenera hem med Oskar Linnros i öronen och försöka låta bli att sjunga med allt vad jag orkar (han är ju så bra!). När jag kommer hem ska jag pyssla lite i mitt singelhushåll. Kanske packa upp den sista lådan. Kanske titta SATC-filmen till slut (somnade ju genast jag satt på den igår). Sen ska jag sova.
Jag tror den här dagen har potential att bli riktigt okej. Jag har ju faktiskt kjol och knästrumpor på mig, då kan man inte vara deprimerad.

One response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *