Mäkken FTW

Ha! Jag har alltid sagt att den där inhemska hamburgerjointen gör äcklig mat. Nu har jag en mycket tillförlitlig graf som bevisar mitt påstående:

6 responses

 1. Jag vet!! Franska på Hesburger smakar på riktigt minkmat och jag har alltid undrat varför. (Men Catzo, graf?? Är det där en graf?? ;) )

  • Äää, graf-schmaf! :D Jag tänker såhär: alla bilder som är grafiskt beskrivande är liksom grafer. Är det inte så? :)

   Och HAHA, minkmat!

 2. Okej, jag ska lämna det här nu, men måste ändå fråga… : På vilket sätt är den här bilden grafiskt beskrivande? Eller du tänker: stor ruta med text. liten ruta med text. ? Sen ger jag mig. Jag har redan gett mig.

  • Haha! Den är grafiskt beskrivande för att den är schematisk, för att den är ritad, för att den är överskådlig, för att det är någon som designat den. Tänk grafik mer från media/formgivningssynsätt än ingenjörsvinkeln. Vi tänker ju så olika. :D

 3. I rest my case och sitter här och är given, bortgedd eller hur man ska uttrycka sig då man gett sig.

 4. En gång i tiden hade Maccen listat mjölkprotein som en av allergenerna i franskisarna.
  Troligtvis ett tryckfel, men i Finland blir man inte längre förvånad över vad de lyckas klämma in mjölk i :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *