Kidsen

Sjukt trevligt att ha fått hänga med några av mina brorsbarn idag. Jag bondade med Hannes och svarade på alla Nellys otaliga frågor. (Som: hur får man ut tågbiljetten från internet? Vad är ett bankkonto? och Vad är en president? Måste säga att jag hade lyckade svar på allt.)


Såhär såg det ut när jag tvingade Hannes sitta i min famn för att få ett gölligt fotografi.


Vi hann vara ut till brorns nyköpta villa.


Brorn och pojkin.


Kolla tapeten i bastustugan! Läcker, no?
Annars också var villan fylld med gamla fina kaffekoppar, glas och tallrikar som de förra ägarna lämnat kvar. En sann skattkista!

One response

  1. hoksasin vasta nyt, että tuo tapetti on samanlainen kuin mun isän työhuoneessa oli joskus. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *