Stadslivet FTW

Mon dieu, så jag trivs bra i min lilla (nåja, helt liten är den inte) sommaridyll i stan. (Kolla förresten Muffsters foton från den.) Så bra att jag funderar på att stanna kvar. Eller ja, dom som på riktigt bor i lägenheten vill knappast ha mig kvar när de kommer hem. Så jag måste väl hitta nåt annat.

Så du, har du några tips? På ett trevligt litet hem som jag kunde bo i en tid. Du kanske känner nån tant nånstans som vill hyra ut sin lilla etta i Tölö eller så vill du själv flytta ut till landet och kan tänka dig låta mig hyra din lilla tvåa i Rödbergen. Hur som helst. Om du vet nåt, eller hör nåt, maila mig på catariina.salo[ät]gmail.com. Cheers!

Såhär ser jag ut när jag åker hem från picnic på Sveaborg. Fotot mufflans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *