Pasta och Potter

Alltså Vapiano. Ni vet det där nya pastastället vid järnvägstorget som ska va så himla späziäällt. Man blir ju bara irriterad av att stå och köa för att få beställa sin mat. Himla kul att titta när de lagar den förstås, men köandet! Man ba, nu vill jag sitta och bli serverad. Men sen igen, min pasta med jätteräkor och körsbärstomater var gudomlig. Gudomlig! Så maten får många poäng.

Och sen då. Sen såg jag Harry Potter. Mest för att ha det ur världen och äntligen få veta hur det slutar. Och det var väl helt trevligt. Jag suckade ett par gånger, skrattade många, darrade av rädsla ett par. Filmen får godkänt. Men what up med applåder när en film slutar?

Denna gangsign betyder ungefär haz popcorn and 3D-glasses, iz cool.

3 responses

  1. Jo jag såg att det var helt sjuka köer in också när jag gick mot bion, så populärt var det nog inte för några veckor sen!
    Fjantigt att vi missade varandra bland alla applåderande nördar :)

  2. Applåder efter film är awesome (senast jag upplevde det var efter X-Men First Class), även om det inte är logiskt. Ingen ansvarig är ju där för att ta emot applåderna. Eller..?

  3. Jag hörde av nÃ¥n att man sku fÃ¥ runda 3d-glasögon a la harry potter till filmen. Men tydligen var det ett falskt rykte….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *