Skit

Idag är en såndär onödig dag. Ni vet.
En dag som börjar helt bra men som bara gå nerför. Man tappar bort sig i Centralparken på väg till jobbet. Man cyklar nästan rakt in i en hästhage. Manhar rumpsvett när man äntligen hittar fram till betongBöle. Man stavar allt fel i alla artiklar man skriver. Och allt annat också. Inte ens en rad i ett chatmeddelande går rätt. Sen blir man till utseendet jämförd med en kille. Trött är man ockå. Man vill liksom bara lägga sig ner och skrika. Under bordet. Kallt är det också, och jackan glömde man hemma. Lunchen som skulle bestå av sallad och bondost var inte vad den utgav sig för att vara. Magen gör ont. Byxorna spänner. Håret är fult. Ögonen svider.

Det är nästan så att jag är värd en hamburgare.

Med fördel kan också alla man i detta inlägg bytas ut mot jag.

2 responses

  1. Jag hade JUST en sån dag idag! Fast den börja int ens bra utan det va skit ändå från början. Som tur e det en ny dag imorgon! Kram på dej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *