Vadå?

Sånt fasligt skitbloggande det varit här på senaste tid. Inget av värde, inget intressant. Det beror väl främst på att jag är helt slut i huvudet. Ni vet sådär som man kan vara ibland, inget fungerar, inget klickar och ingenting kopplar med något.

Så, säg nu då. Vad vill ni att jag bloggar om? Alla måste ge ett rubrikförslag.

Nu ska jag tvätta min långa hårman. Hörs.

17 responses

    • Ah förstås! Dig kan man alltid lita på! Trivs bra, ska komma med en utförlig beskrivning under veckoslutet.

  1. Ge mig en beskrivning på Catariina en sommardag 2020. Hur är hon? Vad gör hon? Hur ser hon ut? Och hur mår hon?

    • Might be den konstigaste kommentaren jag skrivit någonsin. Dessutom en som kan tolkas så dubbeltydigt att det blir lite pinsamt, men till mitt försvar fattade jag det först sekunden efter att jag tryckt på Post Comment. Sorry.

    • Absolut! (Shit, kan inte komma över att Ebba hälsat på i min blogg. Det här är stort.)

  2. “Headerförlag från allmänheten” – det börjar vara dags nu. Du är fan brunare (och fräschare) än i headern ovan.

  3. jaaa, ny bild på fröken har vi väntat på länge! blogga om bröllopsförberedelserna?!

  4. nähödu lite om ditt nya jobb! jag vet ju fasiken inte vad du gör nuförtiden! lite såde insaid vetdu ;) from raidio extreeme…. 8) (visst va det där du va)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *