18 responses

  1. nej, vad har du gjort?? (i en positiv mening, självklart!) berätta, förklara, visa med bilder!

    • Jag har hårförlängning! Lagade hos friden idag. 30 cm extra hår! Det var jättedyrt! Men man kan använda håret flera ggr, så det blir väl inte så dyrt om man vill laga nån till gång. Måste be anttu fota håret ikväll så ska jag sätta upp mer bilder. HAR DRÖMT OM LÅNGT HÅR I HELA MITT LIV!

  2. du måste berätta ALLT! jag har också alltid velat ha långt och fint hår. jag vill veta alla plus och minus, och hur det gick till in i minsta detalj.

    • Nu har jag skrivit en post om håret. Och det lär ju bli mera under resans lopp. Är lite irriterad på det redan, men jag kanske bara är ovan.

  3. onko ne silleen kaksipuolisella ns. teipillä? Olin Nooralla tänään leikkauttamassa hieman latvoja ja hän oli laittanut toiselle puolelle pidennyksiä ja sanoi niiden olevan kiinni silleen. Ja ettei se ole niin paha hiuksille kuin sinetillä laitetut

  4. Jag ser en klänning, passade den? Jag hoppas det för jag blev så olycklig då den var för figurnära för mig. Skulle helt enkelt ha blivit för mycket jobb att försöka dra in magen:)

    • Den passade! Men väääldigt figurnära. Än så länge har jag den bara hemma, men vänta bara, snart går jag på jobb i den. Måste ba vänja mig först.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *