Skavsår

Vi skratta här för nån dag sedan med Smilla om hur man, som kvinnor i vår form, ofta får svett mellan låren eftersom de ju rör i varandra när man går med kjol på sommarn. Smilla nämnde något om skavsår stora som klementiner på låren. Jag skrattade gott.
Nu skrattar jag inte mera. Klementinskavsåren, I haz them.

Sen avslutar vi med en fiilisbild på lillbrännan, inte mycket att hänga i granen men den finns verkligen:

4 responses

  1. Tänk att det finns kvinnor som aldrig upplevt de nämnda skavsåren? Dom e så hemska! Ett gott tips som funkat åt mig är Compeed stick eller Rexona maximum protection…

    • Skavsåren ja, du menar säkert inte kvinnorna som aldrig haft dem. ;) Men alltså på ride, det finns nåt som funkar, you say? Måsta genast testa! Kanske man också kunde smeta lite absolut torr på insidan av låren..

  2. Här är ett tips som räddat mig många varma somrar: ta ett par hudfärgade, tunna strumpbyxor, klipp av dem så att de blir samma längd som ett par cykelbyxor och kan täckas under kjolen/klänningen, och voilà, plötsligt kan man gå barbent igen utan att dö av smärta. Man ser vansinnig ut, så ska helst undvika att kjolen blåser upp eller att någon får se en klä av sig :D Men det funkar, jag lovar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *