Pinsamheter man kan göra i Paris

1. Just före jag skulle boarda planet till Paris googlade jag “currency in France”. Eh.

2. Skulle köpa kaffe att koka i min värds (alltså min vän Jessicas) espressokokare. Visste att hennes kaffepaket (som sedermera var slutkokat) var rött. Förstod inte vad som stod på paketen i butiken. Köpte ett rött. När jag kom hem till lägenheten och öppnade paketet märkte jag att jag köpt hela kaffebönor. Alltså kan inte ba hela världen börja använda svenska?

Kidding of course. Men gudh så man kan bli frustrerad av att inte kunna ett språk! På tyska kan man i alla fall låtsas.
Måste börja plugga franska bums. Räcker typ inte med goddag, god kväll och tack. Tydligen.

Bonne soirée!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *