Ja ni vet, Paris

Med risk för Parisöverdos ska jag nu ändå visa några bilder tagna med dianaobjektivet. (Här är så underbart!)

Smilla köpte en autistiskt mjuk underkjol.

Tornet.

Picnic och sånt.

Jessica och glasögonen.

I Frankrike säljer man chardonnay på burk. Släng dig i väggen, bag-in-box!

Alltså jag kan inte sluta fascineras av det där tornet. Att se det var nästan lika stort som att promenera längs Kinesiska muren. Nästan. (Imorgon kanske jag till och med åker upp i det.)

Såhär såg det ut utanför den där kyrkogården där Piaf, Morrisson och Wilde ligger begravda. Jag orkade ta mig fram till Jimppas grav, sen gav jag upp. Konstigt ställe.

Okej, nu är det bara två dagar kvar, sen slipper ni höra mer om Paris. Kan fortfarande inte fatta att Boyfriend inte tycker om Paris (han var här för ett antal år sen). Jag. Kan. Inte. Fatta.
Kan överhuvudtaget inte förstå folk som inte tycker om den här staden. Den är ju fantastisk!

Nu ska jag gå till kvartersbutiken och köpa en vinflaska för två euro. (Jamen bara en sån sak. Kvartersbutiken! Två euro!)

 

5 responses

    • Parisarna är helt trevliga bara man slänger ur sig ett Bonjour här, ett merci där och kanske ett au revoir ibland. Dom blir till sig: YOU SPEAK FRENCH! Man ba eh näe, jag kan säga hej och tack och hej dÃ¥.
      Sen tror jag man inte ska sätta för stor vikt på de stora attraktionerna utan hellre strosa runt på smågator och bara sitta på café och dricka kaffe. Eller vin. Paris = fabuleux!

    • Klart det! Tack förresten för sällskapet under veckoslutet, ’twas marvellous!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *