Knet

När regnet öser ner en försommardag ska du ta på dig din svarta kjol och Doc Martens, ta ditt prickiga paraply och sätt hörlurarna i öronen. Sen väljer du samtliga Kentlåtar du har på ipoden och väljer shuffle.
Det var allt. Din regniga dag är härmed komplett.

4 responses

  1. Catariina, min fina vän! Jag överväger ett ex tempore-resa till Paris inkommande veckoslut, blir egentligen det sista möjliga veckoslutet för dylika äventyr och jag har BESTÄMT mig för att hinna med en Paris-resa, goddammit. Funderade på huruvida du besitter sjukt bra hostelltips, du vet, jättebilligt men ändå bra?
    PUSS, tänk om vi kunde ses i Paris för en croissant, lite skumpa perhaps och lite parkhäng inom någon lustig dag?!

    • Smilla min finaste svala! Parisresa låter makalöst, croissant låtre förträffligt, skumpa låter ändå bäst av allt! Hostelltips har jag skralt av, eller egentligen inga alls. Kommer själv att bunka i min väns rum. Du har inte testat/funderat på couchsurfing? Jag vet att Linnéa (shorty.ratata.fi) gjorde så när hon besökte paris för nån vecka sen. Eller kolla med Karin! De var ju där för ett tag sen! HOPPAS VI SES!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *