10 responses

    • Jag vet inte! Jag tänkte för mig själv “du har rakat dina ben i femton år och du har inte lärt dig ännu heller”. Man skär ju sig nog nån gång ibland, men tre gånger under samma rakning? Nej huhhuh.

  1. So not worth it. Eller alltså, jag har faktiskt aldrig rakat benen i hela mitt liv. Kör vax och är lycklig som en välgödd gris. Det bästa är naturligtvis att hårmängden och -tjockleken minskar efter varje vaxning.

  2. Har du testat med epilator? Benen hålls slätare längre och mindre risk för blodigt slutresultat.

    • Jag har faktiskt testat min förra kämppis epilator, men det blev ju liksom inte sådär slätt som efter en rakning. Borde testa vaxa på en salong nångång, sku kanske va värt det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *