Frikkin vardagslyx

Jag dör! Från och med nu lovar jag dyrt och heligt att inte använda nån annan frissa än Pinkki Paplari i Tölö. Srsly.
Har planerat gå dit i flera år men det har nu aldrig blivit av, ni vet hemmablondering, bo i Vasa och alltmöjligt annat som kommit i vägen. Men nu skola jag aldrig låta någon annan än Kaisa vidröra mitt hår. Amen.


Titta dom har också ett kylskåp mitt i rummet.


Älska, älska, älska!


Bokade brölloshår och smink medan jag nu var i farten. Lyckan.

Mitt hår då? Ja det är som vanligt. Svart med lite mindre förstörda toppar. Hon liksom lyssnade. Ta inte mycket, bara det mest förstörda, sa jag. Och det gjorde hon. Efter att hon gav mig den bästa – BÄSTA – huvudmassagen.

Åh.

12 responses

 1. åh, ser härligt ut! söker själv fortfarande efter THE frissa, trivs just nu helt bra i pure i kampen, men äh, någo lite mer personligt sku det kunna va.
  detdär med bröllopshår/+smink är ett stort frågetecken för mig, äääh!

   • gillade hair espace på flemarn i kallio, men det blev så krångligt att ta sig dit varje gång + att de två jag gick hos har nu slutat…höh.

    • Åh, jag har inte heller bröllopsfrissa ännu. Hej, vilket datum blev det nu sen för er, blir det veckan före mig och Catten (som inte ska gifta oss med varandra, höhö)

 2. Ah, har gått förbi det där stället påvägen till jobbet i typ 1 ½ år nu. Suktat varenda gång. Men tror nog jag går dit sen nästa gång jag behöver få en frisyr gjord!

  P.s uttrycket ”srsly” love it, måste börja använda det

 3. Ser ut som mina drömmars boning! Tycker bara så himla mycket om min frissa, hon är så otroligt rolig. Senast hade jag grym krabbis och vi analyserade huruvida min pojkvän nu hatar mig och hon klippte och färgade håret, plockade mina ögonbryn och lagade korkskruvslockar och bjöd på skumpa. Så jag vet inte om jag kan byta.

  • Oh my. Det lönar sig kanske inte att byta. Låter redan ganska nära himmelriket det där.

 4. Gamla goda PP..:) bodde 50m därifrån före Drumsö. Dofta bulla där nä man gick förbi på morgnarna. Jag tror dom kan det där med betjäning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *