Bokbloggen

Alltså allt måste man stå ut med för att få lite kulturell bildning! Morgon, middag, kväll – allt jag ser är trippelpunkter! Känner ett enormt behov av att hitta Anna Gavalda och ruska om henne. Såhär kan vi ju inte ha det! Gör om Anna! Gör bättre! Minska på punkterna!

6 responses

  1. I just wanted to say, I in fact enjoyed your blog post and I added your link to my wordpress blog today as a recommended site. This is the blog I was finding for! Thanks

  2. jag kan inte läsa Anna Gavalda. försökte mig på Tillsammans är man mindre ensam (hette den så? orkar inte kuukla) men… punkterna… satte stopp… för läsandet…. efter… ca 20 sidor…

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

    • ALLTSÅ JAG VET! Jag får så feijl i hövo! Har kommit över 100 sidor nu men jag har ingen aning om vad jag läst, har nämligen haft fullt upp med att svära över punkterna. Men … Jag … Ska … Inte … Ge … Upp.

  3. kanske det är nån… fransk litteraturtradition som är för främmande för oss… lite som att strejka då nån föreslår 37 timmars arbete i veckan och höjning av pensionsåldern till 63… eller att hånskratta åt folk som försöker köpa metrobiljett i Paris på engelska…

    jonej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *