Bokbloggen

Inleder härmed projekt Läs dig igenom bokhyllan.
Har en miljon olästa pockisar, alla ska läsas före jag får köpa ny. Vilket jäkla projekt, det är nästan så jag vill ge upp nu ren. Tänkte ta mig an Jonathan Safran Foers Everything is illuminated (har börjat på den flera ggr men aldrig orkat längre, skitbok) men sen hittade jag det här kapet längst bak på en hylla:


Måste ju vara bra.

Och FYI. Projektet gäller bara mina egna böcker, Boyfriends sagoberättelser (ni vet Tolkien och hans kompisar) behöver jag inte läsa. Om jag inte vill.
(och jag vill oftast inte)

9 responses

  1. Nu vet jag ju inte riktigt hur många olästa böcker du har i din hylla, men det låter som ett väldigt ambitiöst och lite frustrerande projekt. Jag skulle aldrig klara av det… Gillar både att köpa böcker och att ha olästa böcker i hyllan som jag kan välja mellan. Lycka till till dig dock!!

    • Ambitiöst – jo. Frustrerande – AIJAA! Jag bävar för Lessing och de Beavuoir. Det kan hända att projektet avslutas före det. :)

  2. Jamen alltså vad är det här med att du inte ska köpa böcker längre? vad hände med att du sku komma och hälsa på mig i butiken liksom?

    • Jamen alltså jomen liksom om jag är jättesnabb? :D (Ärligt talat kommer jag säkert att ge upp det här projektet efter två böcker.)

  3. Jag diggar Gavalda. Hon använder stundom för många ord, men det är ganska vackra ord, så det blir mer än okej.

    • Alltså jag har inte kommit längre än lite på 40 sidor ännu men jag stör mig så oerhört på alla trippelpunkter! Punkt punkt punkt … Orka med trippelpunkt mera! Annars har den potential, tycker jag. Återkommer när jag är klar!

  4. Hjälp, jag äääääälskade Everything is illuminated. Aj , aj va ja älska då en gång i tiden. Den kom säkert ut för 6-8 år sedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *