Vad har du i skåpet?

Alltså har ni koll på vad ni har i skåpen? Ja, gällande kläder och skor menar jag. Jag har så himla dålig koll. I dag när jag gick runt och fönstershoppade (det där med “fönster” är ljug) på stan kom jag på att jag ju har ett par svarta kängor jag inte använt på flera veckor. För att jag glömt bort att jag har dem. För att någon ställt in dem i ett skåp.

Det är sini därför jag borde ha en walk-in-closet. För att ha koll på det jag har. Annars glömmer jag ju använda mina dyra och fina saker.

13 responses

  1. Jo, walk in skulle vara mycket praktiskt och bra! Jag får ta och hyra en tvåa och ha ena rummet som walk in!

  2. Jag behöver också en walk-in, pahasti! Jag har ingen aning om vad jag har i mitt skåp för det är lite för överfullt. Däremot har jag superordning i Fästmannens skåp för det städade vi tillsammans förra veckoslutet. Vi slängde (eller satt i en klädinsamlingslåda) en hel jätessäkki med skjortor och collegar från 90-talet. Som tur var vi helt slut efter det så vi började inte med mina skåp…

    • Sicken tur att ni började med hans klädskåp! Det är ju så traumatiskt att rensa bland sina egna kläder. Vilket påminner mig om att jag också borde göra det (fast jag ju aaaaaldrig haaaaar någå aaaalls att ha pååååå miiiig).

    • Jag GISSADE att jag inte kan vara ensam med detta problem! Tack kära medsystrar för att ni outar er. :D

  3. Jag har haft det där problemet, men de senaste åren har jag blivit duktigare på att gå igenom vad jag har. Och förra året sålde jag bort massor.

  4. Alltså vadå?! Jag sku ju int alls kommentera dehär inlägget utan den med videon juh. Wierd. Ja tror ja e bakfull från i går:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *