Sommartid

Ã…h vilken partypooper att det blivit sommartid.
Vaknade efter en djup nattsömn. Klockan på iphonen visade 9.57. Skönt, tänkte jag, nu har jag sovit tio timmar, kommer att vara pigg hela dagen.

Steg upp. Såg på de vanliga klockorna (som inte ställer om sig av sig själv) i vardagsrummet. Klockan var bara 8.58. Jag har på riktigt bara sovit nio timmar. Och om det fortfarande vore vintertid hade jag vaknat übertidigt och fått en massa gjort. Nu har jag sovit endast nie timmar helt i onödan.

Eller hur?

3 responses

  1. Hata tidsändringen. Nu har jag suttit i en timme och suckat över att klockan är så mycket och det blir liksom inte bättre ju mer jag suckar. Argh..

  2. har iphonen helt på allvar lyckats ställa om tiden rätt???:) man blir ju nästan imponerad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *