Strategin

Den ultimata bondingstrategin för musikerintervjuer:
Klä dig i en bändskjorta. Det måste vara ett klassikerbänd som går hem hos de flesta. Beatles är att rekommendera. Annars kan man också ta reda på intervjuobjektets favoritbänd på förhand och gardera sig enligt det. När den intervjuadde utbrister i ett glatt “Snygg skjorta!” strax efter att man presenterat sig vet man att man har rott hem vinsten. Man har bondat. Litegrann.

Napapaitan fungerade på Paleface i dag. Och jag tror inte det var pga den korta modellen.

8 responses

    • Jo! Han verka helst sjukt intressant. Tyvärr så hade han hurja kiiru och var jeteförtjyyld så jag tror det drog ner på hans fiilis lite, sku va kiva att tala längre med honom. Du kan läsa i nästa Stbl om hur kiva han är. :) Jag har också blivit kunnon fani medan jag researchat lite, har t.o.m. börja diggaile musiken helt täysil.

  1. Jag har också intervjuat Paleface!! Och han gilla också min t-paita!! Samixii!!

    • Jo! Har tänkt att man borde höra på det. Måst kolla och det finns att lyssna på nätet såhär i efterhand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *